Art Talaiotica

Artà retorna als seus orígens amb la celebració d’una nova edició d’Artalaiòtica

La IV Diada Prehistòrica i de l’Antiguitat de Mallorca tendrà lloc els dies 3 i 4 de juny
La Diada Prehistòrica i de l’Antiguitat de Mallorca torna enguany a l’agenda cultural i d’oci de la comarca de Llevant després de dos anys d’absència. Ho fa amb una edició, la quarta, en un format més concentrat i àgil, que tendrà lloc els dies 3 i 4 de juny i que comptarà amb una segona part, els dies 15, 16 i 17 de juliol, amb la representació de l’obra ‘Foners, una odissea talaiòtica’, escrita i dirigida per Rafel Brunet, al Jaciment de ses Païsses.

La Fira serà inaugurada el 3 de juny, a les 18.30 h a la sala de Na Batlessa, amb una taula rodona sobre l’estat de Ses Païsses i una mostra de fotografia, ‘Una ullada al patrimoni arqueològic d’Artà’, d’Agustí Torres. A les 20 h hi haurà un tast talaiòtic amb degustació de productes propis d’aquella època. La segona jornada, dissabte 4 de juny, començarà amb un mercat amb paradetes de productes artesanals i gastronòmics als Jardins de Na Batlessa i es completarà amb diferents tallers lúdics gratuïts per a tota la família. L’horabaixa, a la Colònia de Sant Pere, hi haurà una passejada familiar fins a s’Arenalet de Son Colom.

Col·laboració privada i ‘bot’ a Menorca
L’edició d’enguany d’Artalaiòtica compta amb la col·laboració de l’empresariat local i s’emmarca en la iniciativa Artà a Cel Obert (ACO), de dinamització econòmica del municipi. A més, s’ha cercat la vinculació del Consell Insular de Menorca mitjançant la participació de Menorca Talaiòtica, Candidata a patrimoni mundial de la Unesco, que ha enviat material divulgatiu a les biblioteques del municipi i comptarà amb una paradeta al mercat de dissabte.